Ποδηλατιάδα 2022

Στις 5 /6 / 2022, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, μετά από απουσία 2, 5 ετών πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, η 17η Ποδηλατιάδα Ερυθρών, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΟΚΦΕ.

Η φετινή Ποδηλατιάδα ήταν αφιερωμένη σε δύο ανθρώπους που πρόσφατα έφυγαν από κοντά μας.  Τον Τάσο Γκιόκα, που ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για πολλά χρόνια και τον μπαρμπα Θοδωρή Λουκά, τον μεγαλύτερο σε ηλικία εθελοντή.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς , που για μία ακόμη φορά μας στήριξαν: Την απερχόμενη πρόεδρο του Συλλόγου κα Φιλία Λούκου για την δωρεά ενός ποδηλάτου. Τον Παιδικό Σταθμό Τομ και Τζέρι αι την ιδιοκτήτριά της Αναστασία Λουκά για την προσφορά 15 φωτιστικών ποδηλάτου. Την οικογένεια του Θοδωρή Λουκά για την προσφορά 4 δωροεπιταγών,  συνολικής αξίας 100 ευρώ. Το κατάστημα παιχνιδιών Toys Stores- Tweety για την δωρεά 5 ποδηλατικών κρανών. Τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κο Κώτσηρα για την δωρεά 10 ποδηλατικών κρανών, τα οποία εκ παραδρομής έφθασαν καθυστερημένα και θα δοθούν στην επόμενη Ποδηλατιάδα. Την Τροχαία Θηβών για την άψογη συνεργασία μας και την διάθεση δύο περιπολικών. Το Κέντρο Υγείας Ερυθρών κι ιδιαίτερα τον ιατρό κο Μαλλέ. Το Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας κι ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κο Μιχάλη Σακελλάρη και τη Δημοτική Σύμβουλο κα Μάγδα Σακελλάρη. Την Κοινότητα Ερυθρών κι ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κο Δημήτρη Παγώνη. Το μέλος κο  Σταύρο Παυλίδη για την επιμέλεια της ηχητικής και μικροφωνικής κάλυψης. Τη Σοφία Σταμάτη για την εικαστική επιμέλεια των αφισών. Τους μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες για την συμμετοχή και συνεργασία τους. Τους εθελοντές μας που βοήθησαν για την ασφάλεια κι επιτυχία της εκδήλωσης.

Η συμμετοχή των παιδιών, των συνοδών , των εθελοντών, της Κοινότητας, μας έδωσε χαρά κι ελπίδα ότι ο θεσμός αυτός θα επαναλαμβάνεται για πολλά πολλά χρόνια! Περνώντας, παράλληλα ένα οικολογικό μήνυμα, για τη χρήση του ποδηλάτου στην καθημερινότητά μας και της προστασίας του Περιβάλλοντος!

 Σας ευχαριστούμε!

 ΤΟ Δ.Σ.  του ΟΚΦΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.