Ποδηλατιάδα 2023…..μια ποδηλατιάδα που έγινε θεσμός για το χωριό μας!

Στις 29/10/2023 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 18η Ποδηλατιάδα Ερυθρών, που διοργανώνει ο ΟΚΦΕ κάθε χρόνο.

Η συμμετοχή των μικρών μας φίλων ήταν μεγάλη! Τα παιδιά έκαναν ποδήλατο στον κεντρικό δρόμο του χωριού μας, περνώντας το οικολογικό μήνυμα για τη χρήση του ποδηλάτου στην καθημερινότητά μας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, που για μία ακόμη φορά μάς στήριξαν:

 Τον νέο Δήμαρχο Μάνδρας Ειδυλλίας κ. Αρμόδιο Δρίκο για τη δωρεά ενός ποδηλάτου,  την οικογένεια του Θοδωρή Λουκά (στη μνήμη του) για την προσφορά 100€, τον Παιδικό Σταθμό Τομ και Τζέρι και την ιδιοκτήτριά του κα. Αναστασία Λουκά για την προσφορά 2 δωροεπιταγών  συνολικής αξίας 100 ευρώ και τον Υφυπουργό Εξωτερικών κο Κώτσηρα για την δωρεά 10 ποδηλατικών κρανών.

Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, τους εθελοντές μας για τη συνδρομή τους στην πραγματοποίηση της ποδηλατιάδας, τον Δήμο για την συμβολή του και για την προσφορά των νερών για τους μικρούς ποδηλάτες μας, την Τροχαία Θηβών για τη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια και τη Σοφία Σταμάτη για την επιμέλεια της αφίσας.

Στο τέλος της διαδρομής οι μικροί ποδηλάτες ήπιαν τον χυμό τους, προσφορά του Συλλόγου, και ακολούθησε η κλήρωση των δώρων.

Είμαστε σίγουροι ότι με τη συνδρομή όλων ο θεσμός αυτός θα επαναληφθεί και τη νέα χρονιά!

….και μην ξεχνάτε! Ποδηλατώ με ασφάλεια, φοράω το κράνος μου και προσέχω πάντα στον δρόμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.