Κοπή Βασιλόπιτας 2024

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ο.Κ.Φ.Ε με την κοπή της βασιλόπιτας και την ομιλία από τον Πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Σπυρίδωνα Βασιλάκο με θέμα “Οι τρεις Ιεράρχες και η σημασία τους για την Παιδεία” στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της κοινότητας Ερυθρών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, φίλοι του Συλλόγου μας, ο ιερέας του χωριού μας, πατέρας Λεωνίδας ο οποίος ευλόγησε τη βασιλόπιτα, ο αντιδήμαρχος Ερυθρών κύριος Μιχάλης Σακελλάρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Δημήτρης Παγώνης και Θάνος Κομίνης, ο κοινοτικός σύμβουλος κος Κώστας Χύτας, ο πρόεδρος του συλλόγου Το Κριεκούκι, κος Φώτης Λάμπρου και ο πρόεδρος της Γαργαφίας Κρήνης, κος Κώστας Μπάρμπας.

Η ομιλία του πατέρα Σπυρίδωνα ήταν άκρως διδακτική και καθηλωτική. Ο λόγος του μάς μάγεψε όλους! Ο πατέρας Σπυρίδωνας μίλησε για τους τρεις Ιεράρχες ως ζωντανά παραδείγματα της αυταπάρνησης, της φιλανθρωπίας και της ευσέβειας. Με στοιχεία μέσα από τη ζωή τους μάς έδωσε να καταλάβουμε την πραγματική αξία της παιδείας. Εξήρε τη σημασία της δικαιοσύνης, της δοτικότητας, τη σημασία της υπεράσπισης των δικαιωμάτων όλων των ανθρώπων της αλήθειας και της φιλανθρωπίας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πατέρα Σπυρίδωνα Βασιλάκο που μάς έκανε την τιμή να ακούσουμε μια εξαιρετική ομιλία! Ευχαριστούμε επίσης όλους τους φίλους του Ελάτου για την παρουσία τους στην εκδήλωση του Συλλόγου όπως επίσης και τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής του χωριού μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.